High Care kasvo- ja vartalohoidot

Kauneushoitola Hoitola Tähtiolo tarjoaa erilaisia, asiakaskohtaisesti räätälöityjä erikoishoitoja. Hoidot parantavat aineenvaihduntaa, lymfakiertoa, palautumista urheilusuoritusten jälkeen ja verenkiertohäiriöissä. Tämän lisäksi hoidot vähentävät turvotusta, kiinteyttävät löysää sidekudosta, häivyttävät arpikudosta, hajottavat rasvaa ja rentouttavat.

High Care hoitomenetelmät hyödyntävät uusinta lääketieteellistä teknologiaa ja viimeisimpiä tieteellisiä tutkimustuloksia.

.

SPM Vacupress

Imuhierontalaitteisto. Tämä hoitomuoto poistaa kuonaa ja selluliittia, sekä korjaa, kiinteyttää ja vahvistaa sidekudosta ja ihoa. Se on yhdistelmä vanhoista, jo tehokkaiksi havaituista hoitomuodoista (lymfa, alipainehieronta sidekudoksen kiinteytys) sekä uusimmasta teknologiasta. SPM kehitettiin tiukassa lääketieteellisessä valvonnassa ja tulokset ovat silmin nähtävät. Poistaa rasvaa ja selluliittia kudoksista. Laite on myös lääkäreiden suosiossa kun hoidetaan ylipainoa ja vaikeita selluliittiongelmia.


Slide-Styler

Mekaaninen lymfahierontalaite. Lymfapuvun ilmatyynyt on asetettu lomittain päällekkäin, ja saadaan aikaiseksi tasainen eteenpäintyöntävä painevaikutus. Lymfahieronta parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta sekä se virkistää väsyneitä jalkoja.


Sono Styler – Ultraääni

Lääketieteessä ultraääniaaltoja on käytetty jo pitkään diagnoosin tekemiseen ja terapiahoitoon. Sono Styler ultraääni-hoito vaikuttaa kolmella tavalla: lämpövaikutus, kudoksen syvempi mikrohieronta ja biologinen vaikutus.


DERMIO/IONO Care

Menetelmä käyttää hengitysilman luonnollista happipitoisuutta. Laitteen avulla huoneilma puhdistuu ensin epäpuhtauksista, viruksista ja bakteereista. Ihminen on luonnostaan positiivisesti latautunut ja kyseistä varausta tasapainottamaan saamme hengitysilmasta tarvitsemamme negatiivisen sähköisen varauksen. Ainoastaan tämä mahdollistaa elämisen ja aineenvaihdunnan toimimisen. Ikääntyessämme elimemme tarvitsevat enemmän energiaa. Näin ollen ihon ikääntyminen on yhtä kuin energianpuute. Iono Care laite syöttää negatiivisia ioneja kudoksen läpi solutasolle ja neutralisoi solun. Energiapitoiset ionit antavat keholle enemmän happea ja voimaa. Keho latautuu energialla tällöin kaksi kertaa ionisoidulla hapella. Ionisoidun hapen ansiosta solujen kuona-aineet poistuu kehosta verenkierron ja hengityksen kautta, jolloin ihmisen toiminnanhalu lisääntyy, keskittymiskyky paranee ja elimistö virkistyy.


Body Wrapping

Yhdistelmä aroma- ja pressoterapiasta, joiden vaikutuksesta saadaan rasvat, kuona-aineet ja nesteet poistumaan lymfatiehyeiden ja verenkierron kautta. Hoidossa käytetään erikoisvalmisteista kelmua, joka estää aromaattisten aineiden poistumisen iholta, nostaa kehon lämpötilaa (lisää energian kulutusta) sekä tukee sidekudosta (lymfaattinen vaikutus). Vähentää myös senttejä vyötärön, lantion ja reisien ympäriltä. Soveltuu erinomaisesti myös kasvo- tai rintahoidon yhteydessä.


Meso+Cryo

Tärkein funtio Meso+ laitteella on saada sähkövirran avulla imeytettyä aktiiviaineet syvälle ihoon ja tämä menetelmä on nimeltään elektroporaatio. Elektroporaatio on viimeisin merkittävä innovaatio kosmeettisessa ihonhoidossa. Sähkövirtojen avulla aktiiviaineet saadaan imeytymään ihoon jopa 80% paremmin hyödyllisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Elektroporaatiossa käytetään hyväksi sähköimpulsseja, joiden avulla ihoon tehdään kanavia väliaikaisesti. Solukalvon läpäisevyys kasvaa hetkellisesti huomattavasti, mikä mahdollistaa aktiivisten ainesosien syvällisen tunkeutumisen. Kun impulssi loppuu solut palaavat takaisin alkuperäiseen rakenteeseensa. Elektroporaatio yhdistettynä spesifisiin peptidiseoksiin, kollageeniin, vitamiineihin ja hyaluronihappoon stimuloi se fibroblastisoluja tuottamaan enemmän kollageeniä ja elastiinia, mikä saa aikaan kiinteämmän, kirkkaamman ihon, jossa on vähemmän juonteita ja epätäydellisyyksiä. Käyttämällä lämpimiä lämpötiloja - aktivoi se aineenvaihduntaa ja laajentaa hetkellisesti ihohuokosia. (Ei suositella herkälle iholle) Käyttämällä Cryo -toimintoa rauhoittaa se ihoa, vähentää punoitusta ja ärsytyksia, supistaa ihohuokosia, parantaa ihon nestekiertoa ja kiinteyttää ihoa. 


-