Vartalohoidot

-

Infrapunapuku - hoito

Palautus, painonhallinta ja kiputilat.

40min 60€
5 x sarja 270€


Slidestyler

Lymfapukuhieronta

30min 60€


Body-hoito

Lymfa, rasvan hajotus ja kudoksen kiinteytys.

1h 118€
1,5h 142€


Meridiaanihieronta

45min 65€


Detox body hoito

Sis. kuorinta, lymfapuku(slidit), imukuppihieronta ja infrapunapuku.

1,5h 175€


Infrapunapukuhoito

Hoito auttaa lihasjännityksissä ja kiputiloissa. Poistaa elimistöstä tehokkaasti kuona-aineita ,lääkeainejäämiä sekä raskasmetalleita. Helpottaa kehon omia entsyymejä toimimaan tehokkaammin ja tasotaa hormoonien toimintaa. Infrapuna tunkeutuu syvälle kudoksiin ja auttaa painonhallinnassa; 40min hoito kuluttaa 1200kcl. Hoito autaa sinua nukkumaan paremmin. Suositellaan sarjahoitona.

Kuorinta+infrapunapussi 1h 60€
Sarjat 3x 150€  5x 225€


Neurosonic hoito 

Suomalaisen psykoterapeutti Marco Kärkkäisen kehittämä teknologia perustuu autonomisen hermoston yliaktiiivisuuden lievitykseen. Neurosonic hoito on matalataajuista (20-100Hz) värähtelyä joka vaikuttaa hermostoon ja aineenvaihduntaan koko kehossa. Vähentää stressihormonien tuotantoa, jolloin nukkumisen liittyvät meganismit alkavat toimia luonnollisemmin. Aineenvaihdunta vilkastuu, poistaa myös kiputiloja. Palauttaa myös urheilusuorituksen jälkeen.

20min 30€


Energeettinen päänhieronta

Rentouttava, helpottaa stressiä, lievittää niska-hartia ja migreeni särkyjä. Parantaa unen laatua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Verenkierto paranee ja aivojen hapensaanti lisääntyy. Alentaa kasvojen- ja silmien turvotusta.

30min 60€


Aromapressoterapia-hoito

Hoitoon sisältyy kuorinta ja kehonkäärintä. Aktivoi rasvanpolttoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa ihon laatua.

95€


Cryo21 Hoito

Cryo-terapia on aivan uusi kumouksellinen menetelmä mm. ei-toivotun rasvan ja sellulliittien poistamiseen tehokkaasti ja kannattavasti. Kylmäkäsittely (Cryo-terapia) on FDA:n hyväksymää, täysin turvallista ja vaaratonta - ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Käsittely tuntuu miellyttävältä kylmähieronnalta. 4-10 käsittelyn jälkeen on mahdollista että asiakkaan vatsan ympärysmitta on vähentynyt jopa 12cm. Cryo 21 menetelmällä voi käsitellä kaikkia kehon alueita; poistaa alleja, kaksoisleukoja, sisäelinrasvaa ja selluliittia ym. Cryo 21 on terapeuttista rasvanpoistokäsittelyä ilman kirurgiaa. Se aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa. Tämän apoptoosiksi nimetyn prosessin tuloksena on rasvasolujen degeneroituminen ja kuolleiden solujen eliminoituminen.

185€ / alue