Vartalohoidot

LAHJAKORTIT NYT KÄTEVÄSTI VERKKOKAUPASTA. 
SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Infrapunapuku - hoito

Palautus, painonhallinta, kiputilat
40min 30€
5 x sarja 120€

Slidestyler

Lymfapukuhieronta
0,5h 60e

Body-hoito

Lymfa, rasvan hajotus, kudoksen kiinteytys
1h, 115€
1,5h 140€

Osavartalohieronta

45min, 45€

Detox body hoito

Sis.kuorinta, lymfapuku(slidit), imukuppihieronta ja infrapunapuku
1,5 h 175e


Infrapunapukuhoito

Hoito autta lihasjännityksissä ja kiputiloissa. Poistaa elimistöstä tehokkaasti kuona-aineita ,lääkeainejäämiä sekä raskasmetalleita. helpottaa kehon omia entsyymejä toimimaan tehokkaammin ja tasotaa hormoonien toimintaa. Infrapuna tunkeutuu syvälle kudoksiin ,autaa painonhallinnassa;40min hoito kuluttaa 1200kcl. Hoito autaa sinua nukkumaan paremmin. Suositellaan sarjahoitona.

Kuorinta+infrapunapussi 60e 1h
sarjat 3x 150e, 5x 225e


Neurosonic hoito 

Suomalaisen psykoterapeutti Marco Kärkkäisen kehittämä teknologia perustuu autonomisen hermoston yliaktiiivisuuden lievitykseen. Neurosonic hoito on matalataajuista (20-100Hz) värähtelyä joka vaikuttaa hermostoon ja aineenvaihduntaan koko kehossa.
Vähentää stressihormonien tuotantoa, jolloin nukkumisen liittyvät meganismit alkavat toimia luonnollisemmin. Aineenvaihdunta vilkastuu ,poistaa myös kiputiloja. Palauttaa myös urheilusuorituksen jälkeen.
30min

Intialainen päänhieronta

Rentouttava, helpottaa stressiä, lievittää niska-hartia ja migreeni särkyjä. Parantaa unen laatua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Verenkierto paranee ja aivojen hapensaanti lisääntyy. Alentaa kasvojen- ja silmien turvotusta.

40€

Aromapressoterapia-hoito

Hoitoon sisältyy kuorinta ja kehonkäärintä.Aktivoi rasvanpolttoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa,parantaa ihon laatua.
90€