Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

-

Exclusive kasvohoito 

Exclusive hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymihoidon, kiinteyttävän imukuppihieronnan, soluja aktivoivan ja uudistavan Iono Jet Plasman sekä soluja täyttävän ja liftaavan Radiolifin. Ultra-äänellä imeytetään hyaluron ampulli ja viimeistellään kosteuttavalla Collegen naamiolla.

2h 10min 298€

Lisää koko kehon energiahoito

+1h kokonaishinta 358€

Tai lymfapuku

+30min kokonaishinta 358€


Relax-kasvohoito

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine ja naamio.

45min 59€


Starhoito

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine, naamio + dermiocare happi, naamio.

45min 95€


Crystal - collagen kasvohoito

Puhdistus, kuorinta, SPM-alipaine, ultraääni + A-vitamiiniampulli, kiinteyttävä hyaluroni + collageeni naamio.

50min 115€


PHA-hedelmähappohoito ( sopii akneiholle)

Uudistava, siloittava hedelmähappokuorinta.

1h 120€


Super Beauty

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine, ultraääni, kiinteytys, naamio.

1,5h 130€


Anti - Aging Hoidot

Mens Royal

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipainen, ultraääni+C-vitamiiniampulli, naamio.

50min 95€


Hemmottelu hoito 

Slide Styler -lymfapukuhieronta tehdään mekaanisella lymfahierontalaitteella. Lymfapuvun ilmatyynyt on asetettu lomittain päällekkäin, jolloin saadaan aikaiseksi tasainen eteenpäintyöntävä painevaikutus. Lymfahieronta parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta sekä virkistää väsyneitä jalkoja. Blue light -huulihoito perustuu vaikuttavien aineiden tehostamiseen sinisen valon avulla. Toimenpide tasoittaa ja täytelöittää huulia, palauttaen niiden kosteuden. PHA-hedelmähappohoito kuorii ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Hoito soveltuu ennenkaikkea epäpuhtaalle ja ikääntyvälle iholle, sillä hedelmähapot häivyttävät juonteita  ja pigmenttimuutoksia, kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja vilkastavat solujen uusiutumista.

1,5h 195€


Starhoito + Blue-light huulihoito 

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine, naamio + dermiocare happi, naamio. Huulihoito Tasoittaa juonteita, täytelöittää, kosteuttaa.

70min 105€


Beauty Day kasvohoito

Alkupuhdistus , soluja uudistava entsyymihoito , kiinteyttävä imukuppihieronta, c-vitamiini ampulli imeytetään ultralla sekä kosteuttava naamio.

50min 78€


PANESTETIC ZONER

ZONER on Panestetic Technologyn laboratoriossa Italiassa kehitetty ja valmistettu laite. ZONER takaa konkreettisia tuloksia jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Laitteessa on seuraavat hoitomenetelmät:

RADIOLIFT
Resistiivinen RF-hoito, joka palauttaa solutoimintaa kasvattamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tuloksena on ryppyjen väheneminen, ihon nuorentuminen ja kudoksen kiinteytyminen.

BIOSTIMCELL
Biostimulaatio, joka aktivoi ääreisverenkiertoa 855 nm infrapunavalosäteilyllä.

MESOPORAATIO
Elektroporaatio parantaa ihon läpäisevyyttä mahdollistamalla kosmeettisten aktiivisten ainesosien imeytymistä, tuottamalla pitkäkestoisia tuloksia ja takaamalla vaikuttavien aineiden imeytymisen syvälle kudoksiin.

60min 165€


Puhdistava ja kiinteyttävä Zoner kasvohoito

Zoner hoito ja imukuppihieronta.

1,5h 195€


Dermapen

Edistyksellinen ihon mikroneulaus,uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi! Kiinteyttää,kohottaa ja elvyttää ihoa. Tadoittaa arpia ja acne-arpia sekä häivyttää radlausarpis. Silolottaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokoisten kokoa. Väheän kipua,säädettävä neulojen pituus. Ei tulehduksia-kertakäyttöiset neulat.

1h 195€


Iono-Jet- Plasma Dermaceutik

Hoidon tavoitteena on saada iho nuoremmaksi, heleämmäksi sekä poistaa epäpuhtaudet ja muut ongelmatekijät. Alipaineen ja negtiivisten Ionien avulla imeytetään neljä mesotiivistettä iholle.

60min 149€/kerta
1h 30min 225€ (sis. myös imukuppihieronnan)


Blue-light huulihoito

Tasoittaa juonteita, täytelöittää ja kosteuttaa.

15min 20€


Ripset ja kulmat

Muotoilu ja värjäys

35€


Ripset tai kulmat

20€


Lash Lift kestotaivutus

75min 80€


Lady's hoito

Alkupuhdistus, kirkastava ja heleyttävä entsyyminaamio, soluja uudistava ja puhdistava imukuppihieronta alipaineella. Kiinteyttävä aineenvaihdunta meso- ampulli sekä hyaluron-collagen naamio. Hoitoon kuuluu myös aineenvaihduntaa vilkastava lymfapuku.

1h 159€


Perfect Lift kasvohoito

Perfect lift hoito lisää elastisuutta ja kimmoisuutta iholle. Vähentää ryppyjä ja juonteita, stimuloi solujen uudistumista ja suojaa vapailta radikaaleilta. Sopii kuivalle, herkälle anti- age iholle. Korjaa ihon PH arvoa. 

1h 98€


Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas, hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka aktivoi ihon toimintaa. Hoitoon kuuluu myös soluja uudistava A-vitamiini ampulli imetys ja ihoa kosteuttava naamio. Suositellaan sarjahoitoina 1-2vk välein. Sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle sekä nuoren ihon hoitoitoon.

50min 79€


Ultraäänipuhdistus ja kiinteyttävä imukuppi hieronta

Ultraäänipuhdistuksen jälkeen sidekudosta kiinteyttävä imukuppi hieronta lifting-seerumilla ja soluja uudistava naamio.

90min 138€


Silmänympäryshoito

Medikaalinen silmänympäryshoito hoidon kohteena. silmäpussit, ilmejuonteet, tummuus, hienot pinnalliset rypyt, pigmentaatio, kosteudenpuute, turvotus. Hoidon kulku: puhdistus, kemiallinen kuortinta, SPM-imukuppihieronta, seerumi, naamio ja loppuvoide.

155€


Bioplasma

Bioplasmahoito perustuu valtameren aktiivisiin aineosiin ja kasviuutteisiin sekä tarpeellisiin rasvahappoihin, vitamiineihiin, mineraaleisiin ja sokereihin jotka ehkäisevät ympäristön aiheuttamia ihon ikääntymisen merkkejä. Hoito tuo iholle nuorekasta hehkua ja runsaasti kosteutta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen , SPM-imukuppihieronnan(lymfa), Bioplasma käsittelyn ja pitkän hieronnan. Sopii kaikille!

120€


Timanttihieronta

Timanttimikrohionta on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, sekä vaalentaa pigmentti muutoksia. Vähentää rasvaisuutta iholla sekä kiinteyttää.

95€


EsterC & Mantelihappokuorinta

Kuorinta, jossa yhdistyvät EsterC (C-vitamiinin johdannainen) ja Mantelihappo 15%. Tehostaa mikroneulauksen tehoa. Parantaa ihon rakennetta ja toimintaa. Mantelihappo ei ärsytä ihoa, parantaa aineenvaihduntaa ja kudosten uudistumisprosessia epidermiksessä. Sopii herkälle ja kaikille pigmenteille.

80€


Kemiallinenkuorinta

Sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan ja kosteuttavan naamion. Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas kasvohoito erillaisiin iho-ongelmiin. Se elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena nuorekas, heleä ja kirkas iho. Ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen luonnollisilla hapoilla. Hoidossa aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka paranemisen myötä syntyy sileä, rypytön iho. Ihotyypistä riippuen valitaan sopiva kuorinta-aine. Sopii hyvin ennen Mesoterapia- Zoner- ja Iono Jet plasma hoitoa.

80€


Mesoterapia

Dermapen& EsterC:
Dermapen & EsterC: Kuorinta, jossa yhdistyvät EsterC (C-vitamiinin johdannainen) ja Mantelihappo 15%. Tehostaa mikroneulauuksen tehoa. Parantaa ihon rakennetta ja toimintaa. Mantelihappo ei ärsytä ihoa, parantaa aineenvaihduntaa ja kudosten uudistumisprosessia epidermiksessä. Sopii herkälle ja kaikille pigmenteille. Mesoterapia pitää sisällään kaikki neulaushoidot.

210€


Meso+Cryo


Elektroporaatiossa käytetään hyväksi sähköimpulsseja, joiden avulla ihoon tehdään kanavia väliaikaisesti. Solukalvon läpäisevyys kasvaa hetkellisesti huomattavasti, mikä mahdollistaa aktiivisten ainesosien syvällisen tunkeutumisen. Elektroporaatio yhdistettynä spesifisiin peptidiseoksiin, kollageeniin, vitamiineihin ja hyaluronihappoon stimuloi se fibroblastisoluja tuottamaan enemmän kollageeniä ja elastiinia, mikä saa aikaan kiinteämmän, kirkkaamman ihon, jossa on vähemmän juonteita ja epätäydellisyyksiä. Käyttämällä Cryo -toimintoa rauhoittaa se ihoa, vähentää punoitusta ja ärsytyksia, supistaa ihohuokosia, parantaa ihon nestekiertoa ja kiinteyttää ihoa. 

75min 165€


DermaPen-Suu / Silmänympärys / Kaula

80€