Kasvohoidot

 

LAHJAKORTIT NYT KÄTEVÄSTI VERKKOKAUPASTA. 
SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Exclusive kasvohoito 

Exclusive hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymihoidon, kiinteyttävän imukuppihieronnan, soluja aktivoivan ja uudistavan Iono Jet Plasman sekä soluja täyttävän ja liftaavan Radiolifin. Ultra-äänellä imeytetään hyaluron ampulli ja viimeistellään kosteuttavalla Collegen naamiolla

2h10min 298€

Relax-kasvohoito

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine, naamio
45min, 59€

Starhoito

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine, naamio + dermiocare happi, naamio
45min 95€

Crystal - collagen kasvohoito

Puhdistus, kuorinta, SPM-alipaine, ultraääni + A-vitamiiniampulli, kiinteyttävä hyaluroni + collageeni naamio
50min 115€

PHA-hedelmähappohoito ( sopii akneiholle)

Uudistava, siloittava hedelmähappokuorinta
1h 120€

Super Beauty

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine, ultraääni, kiinteytys, naamio
1,5h 130€

Anti - Aging Hoidot

Mens Royal

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipainen, ultraääni+C-vitamiiniampulli, naamio
50min 95€

Hemmottelu hoito 195€

Slide Styler -lymfapukuhieronta tehdään mekaanisella lymfahierontalaitteella. Lymfapuvun ilmatyynyt on asetettu lomittain päällekkäin, jolloin saadaan aikaiseksi tasainen eteenpäintyöntävä painevaikutus. Lymfahieronta parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta sekä virkistää väsyneitä jalkoja. Blue light -huulihoito perustuu vaikuttavien aineiden tehostamiseen sinisen valon avulla. Toimenpide tasoittaa ja täytelöittää huulia, palauttaen niiden kosteuden. PHA-hedelmähappohoito kuorii ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Hoito soveltuu ennenkaikkea epäpuhtaalle ja ikääntyvälle iholle, sillä hedelmähapot häivyttävät juonteita  ja pigmenttimuutoksia, kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja vilkastavat solujen uusiutumista.
1,5h 195€

Starhoito + Blue-light huulihoito 

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SPM-alipaine, naamio + dermiocare happi, naamio. Huulihoito Tasoittaa juonteita, täytelöittää, kosteuttaa.
70min 105€

Beauty Day kasvohoito

Alkupuhdistus , soluja uudistava entsyymihoito , kiinteyttävä imukuppihieronta, c-vitamiini ampulli imeytetään ultralla sekä kosteuttava naamio.
50min 78€

DE-OX C evolution, C-vitamiini kasvohoito imukuppihieronnalla

Antaa elinvoimaa, suojaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Täsmähoito ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon lopuksi Skin-Roll hieronta.
90min 159€PANESTETIC ZONER

ZONER on Panestetic Technologyn laboratoriossa Italiassa kehitetty ja valmistettu laite. ZONER takaa konkreettisia tuloksia jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Laitteessa on seuraavat hoitomenetelmät:

RADIOLIFT
Resistiivinen RF-hoito, joka palauttaa solutoimintaa kasvattamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tuloksena on ryppyjen väheneminen, ihon nuorentuminen ja kudoksen kiinteytyminen.

BIOSTIMCELL
Biostimulaatio, joka aktivoi ääreisverenkiertoa 855 nm infrapunavalosäteilyllä.

MESOPORAATIO
Elektroporaatio parantaa ihon läpäisevyyttä mahdollistamalla kosmeettisten aktiivisten ainesosien imeytymistä, tuottamalla pitkäkestoisia tuloksia ja takaamalla vaikuttavien aineiden imeytymisen syvälle kudoksiin.

60min (norm. 165€)

TARJOUS! 31.3.2019 saakka 114€

Puhdistava ja  kiinteyttävä Zoner kasvohoito

Zoner hoito ja imukuppihieronta.

 1,5h nyt vain 195€.

 

Mikroneulaushoito

Puhdistus, entsyymihoito, lymfan avaus, mirkoneulaus+mesoampulli, C-vitamiiniampulli, kiinteyttävä collagen naamio.
1h 210€

Dermapen

Edistyksellinen ihon mikroneulaus,uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi! Kiinteyttää,kohottaa ja elvyttää ihoa. Tadoittaa arpia ja acne-arpia sekä häivyttää radlausarpis. Silolottaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokoisten kokoa. Väheän kipua,säädettävä neulojen pituus. Ei tulehduksia-kertakäyttöiset neulat.
1h 195€

Mesohoito

Puhdistus, kuorinta, entsyymihoito, SMP-alipaine, ultraääni + mesoampullit, juonteiden tasoitus, naamio
1,5h 250€

Iono-Jet- Plasma Dermaceutik

Hoidon tavoitteena on saad iho nuoremmaksi, heleämmäksi sekä poistaa epäpuhtaudet sekä muut ongelmatekijät. Alipaineen ja negtiivisten Ionien avulla imeytetään neljä mesotiivistettä iholle.

60min 149€/kerta
1h30min 225€ (sis. myös imukuppihieronnan)

Blue-light huulihoito

Tasoittaa juonteita, täytelöittää, kosteuttaa

15min 20€

Ripset ja kulmat

Muotoilu ja värjäys muiden hoitojen yhteydessä
30e

Ripset tai kulmat

15€

Lady's hoito

Alkupuhdistus , kirkastava ja heleyttävä entsyyminaamio, soluja uudistava ja puhdistava imukuppihieronta alipaineella. Kiinteyttävaineenvaihduntaaä meso- ampulli sekä hyaluron-collagen naamio. Hoitoon kuuluu myös aineenvaihduntaa vilkastava lymfapuku.
hoidon hinta 159€ 1h


Perfect Lift kasvohoito

Perfect lift hoito lisää elastisuutta ja kimmoisuutta iholle.Vähentää ryppyjä ja juonteita. Stimuloi solujen uudistumista. Suojaa vapailta radikaaleilta. Sopii kuivalle,herkälle anti- age iholle. Korjaa ihon PH arvoa. Hinta 98e 1h

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas, hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka aktivoi ihon toimintaa. Hoitoon kuuluu myös soluja uudistava A-vitamiinia ampulli imetys ja ihoa kosteuttava naamio. Suositellaan sarjahoitoina 1-2vk välein. Sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle sekä nuoren ihon hoitoitoon.

Hinta 79€, kesto 50min.

Ultraäänipuhdistus ja kiinteyttävä imukuppi hieronta

Ultraäänipuhdistuksen jälkeen sidekudosta kiinteyttävä imukuppi hieronta lifting-seerumilla ja soluja uudistava naamio.

Kesto 90 min, hinta 138€